Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Nieuw op school

Voor het eerst naar school; dat is spannend voor kind én ouders! Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich snel thuis voelt op Master Sneek. De juiste aandacht en zorg begint direct bij de aanmelding. Daarom zijn er voorafgaand aan deze eerst schooldag altijd een aantal gesprekken.

Als eerste een kennismakingsgesprek. Hierin krijgt u informatie over de school en een rondleiding door de school zodat u sfeer kunt proeven. Mocht u naar aanleiding van dit gesprek besluiten om uw kind in te schrijven volgt er ongeveer 6 weken voor de 4e verjaardag nog een afspraak. Dit gesprek is met de coach bij wie het kind in de groep komt. In dit gesprek wordt alles wat van belang is (nogmaals) doorgesproken. Bij dit gesprek worden ook de data afgesproken voor het proefdraaien.

Bij aanmelding gaan wij er van uit dat leerlingen zindelijk zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan willen we graag vooraf overleg hierover zodat we met elkaar goede afspraken kunnen maken.

De groepen op Master Sneek zijn heterogene groepen. Leerlingen van verschillende leeftijden zitten door elkaar. Leerlingen starten elke ochtend in een vast lokaal bij hun vaste stamgroepleider.

Tijdens instructiemomenten zitten de leerlingen met dezelfde ontwikkeling bij elkaar. Wanneer leerlingen op latere leeftijd instromen op Master Sneek worden zij nadrukkelijk betrokken bij het aanmeldingsproces. Dat wil zeggen dat zij bij de gesprekken aanwezig zijn en gebruik mogen maken van de mogelijkheid om proef te draaien.

Wilt u een afspraak maken om een kennismakingsgesprek te doen en om een rondleiding door de school te krijgen? Dan kunt u contact opnemen met de school 0515-725187.