KIES

KIES staat voor Kinderen in Echtscheiding Situatie. Kinderen willen niet kiezen na een scheiding, zeker niet tussen hun ouders. Daarom staat KIES ook voor kiezen voor jezelf. Ouders blijven altijd ouders voor hun kinderen! KIES is een preventief hulpprogramma ontwikkeld voor en vanuit de behoefte van het kind met gescheiden ouders.

 

Klik op 'lees meer' voor het volledige artikel..

IOP/OPP

Als school vinden wij het belangrijk dat we samen met ouders en kinderen werken aan de doelen van de kinderen. Om die reden organiseren we 4 keer per jaar een IOP gesprek. Om het kind meer centraal te stellen in het IOP hebben we de format aangepast..

 

Klik op 'lees meer' voor het volledige artikel..

In de herfstvakantie draaien we weer een projectweek. Het thema van deze week is: Herfst. Naast Lieuwe die er elke dag is, werken de volgende collega‚Äôs:

We stimuleren dat leerlingen lekker bewegen in de pauzes. Op dit moment hebben veel leerlingen plezier met skeeleren. We hebben vanuit school hier geen speciale afspraken over. Het is de verantwoording van ouders/verzorgers of leerlingen mogen skeeleren onder schooltijd en of ze hierbij bescherming moeten dragen. Wij letten er op dat er voldoende ruimte is om te skeeleren en dat iedereen rekening met elkaar houdt op het plein.

Om alle activiteiten op school te organiseren is er een heleboel hulp nodig. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ouders/ verzorgers zich betrokken voelen bij de school. Bij alle werkgroepen zouden we graag  wat aanvullingen zien. We begrijpen dat structureel zitting nemen niet voor iedereen haalbaar is maar bij veel werkgroepen kan er ook incidenteel geholpen worden.