Vorige week vrijdag hebben de leerlingen van de onderbouw een Elfstedentocht gedaan. Deze bestond uit allerlei activiteiten met natuurlijk ook een koek en sopie! Alle groepjes werden begeleid door ouders, iedereen bedankt voor je inzet hierbij. Na afloop had iedere leerling natuurlijk een Elfstedenkruisje verdiend.

Kunst en cultuur:

Deze week hebben de leerlingen van coachgroep 3 en 4 een voorstelling (de brief voor de koning) gezien over een verhalenverteller. Een verslag hiervan staat hieronder. Binnenkort hebben coachgroep 1 en 2 een voorstelling met als thema breien.

We hadden een voorstelling over de brief voor de koning. De ruiter hoorde geluid, Het was van de rode Ruiters. Hij kreeg een brief en een ring mee, die moest hij geven aan de koning. Het was heel grappig want als hij een paard hoorde maakte hij een paardengeluid.

De afgelopen 3 maanden hebben de leerlingen van groep 8 EHBO les gehad. Aan het einde van de periode wordt er ook een “lotusles” gegeven. De leerlingen leren dan te handelen bij “echte wonden”. Afgelopen maandag hebben de leerlingen examen gedaan en de meeste leerlingen zijn hiervoor geslaagd. Hieronder een stukje van Gosse en Ward over de lessen.